Cookies

HBC - PUBLIC PAGES | 

E-mail
hbc.bowling@gmail.com
Street
Dominovej 26
Postal Code
7500
City
Holstebro
Country
Denmark
Phone
49405618
Home Page
http://hbc-bowlingklub.123hjemmeside.dk
Organisation Type
Sport - Bowling


Presentation

Introduktion

 

Vi er en klub hvor alle medlemmer syntes at bowling er en sjov og hyggelig sport. HBC blev dannet d. 18. oktober 1967. De første 23 år havde vi hjemmebane i Herning, men nu har vi selvfølgelig hjemmebane i Holstebro Bowling Center.

 

Ø    Bowling sæsonen går fra august til udgangen af maj måned, hvor vi træner hver torsdag aften kl. 19.00 - 21.00 (2 timer).

 

Ø  Man behøver ikke at have 150 eller der over pr. serie for at være med i HBC, klubben er for alle bowling interesserede mellem 15 og 100 år.


Ø   Nye medlemmer vil blive tilbudt instruktion af egne Instruktører, der kan instruere i de grundlæggende principper inden for bowlingspillet, som: kugle valg - håndfatning - tilløb / antal skridt - opsamling osv. Vi har også en uddannet træner som kan hjælpe med mere individuel træning.

 

Ved indmelding betales et indskud på kr. 175,- og den månedlige kontingent er kr. 300,- Udgifter udover er kampgebyr når du deltager i en bowlingkamp. Bowlingkugle lånes af Bowlingcentret og sko kan lejes i hallen.

 

Priser på ekstra trøjer 125.- kr.


Turnering & stævner

 

HBC deltager også i turneringer, det betyder at medlemmerne kan komme til at spille turneringskampe ca. 2 gange om måneden, nuværende pris pr. kamp (2 - 2,5 time) er kr. 32,50 pr. serie. Ved udenbys kampe betaler klubben transportomkostninger.

Som medlem kan man også deltage i stævner, som bliver arrangeret over hele landet.

Fælles for turneringskampe og stævner gælder det, at man skal være i besiddelse af gyldig licens, den udleveres kort efter indmeldelse, og man skal overholde DBwF gældende spilleregler, bl.a. At man er iført klubbens spilledragt, og det er endvidere forbudt at ryge samt indtage alkoholiske drikke under kampe og stævner.

 

Har du efter denne korte intro, fået lyst til selv at prøve eller ønsker du yderligere oplysninger, så er du altid velkommen i vor klub. Du kan møde op i Holstebro Bowlingcenter hver torsdag aften ca. 1/2 time før trænings tid og få, hvis der er ledige baner, en gratis prøveaften eller du kan få yderligere information ved at kontakte formanden på tlf. 49405618.  eller mail: hbc.bowling@gmail.com

 

Vel mødt i HBC. 

PS. Kig også ind på HBC’s hjemmeside: http://hbc-bowlingklub.123hjemmeside.dk


Contacts
TitleNameStreetPostal CodeCityCountryPhone   
Formand Niclas Jensen - Profile
Seniorleder Flemming D. Nielsen - Profile
Kaserer Stig Kjær Petersen - Profile
Sekretær Mona clausen - Profile
Total count: 4

 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenterDelete item?